• 99
    fatih hocaya inceden laf dokundurmaya meyledenlerin yeni tapınağı olan başlık.

    8 10 sene önceye göre makas açılmıştır. eskiden 8 10 milyon € ya transfer yapabilen galatasaray beşiktaş fenerbahçe gibi ligin büyükleri şuanda ancak anadolu’dan bedava adam alabiliyor. yada transferin son günü orta sıra avrupa takımlarından kiralık adam alabiliyorlar.

    sattığın kadar al meselesi bitince makas ufaktan kapanabilir ancak şuandaki durum bu. mesela seri’yi ele alalım 30 milyon € para vermiş fulham denen takım. lemina’ya 20 küsür vermiş southampton. bunlar orta sıra bile değil alt sıra ingiliz takımları. hatta fulham küme düşmüştü.

    jardel’i çıkarırsak bizim en pahalı transferimiz 12 13 milyon € da gezmekte oda 10 yılda bir oluyor. lyon manchester city’i yenince konu yeniden alevlenmiş ancak lyon takımı 360 milyon € değerinde. biz 60 milyon € değerindeyiz. kadroyu komple satsak o kadarda çıkmaz bence kimse diagne, belhanda ve feghouli’ye transfermarkt da yazan değerini vermez zaten siz diyin ki 30 35 ancak toplar bizim takım. lyon takımıysa 360 milyondan fazla eder. yazılı rakamların üstünde satılır bir çok oyuncusu.

    mesela eskiden bizim türk takımları da 120 150 milyon kadro değerleri oluyordu. ancak şuandaki durum bu makas köküne kadar açık.

    slavia prag kızılyıldız örnekleri verenler falan olmuş ancak 3 maçlık performansla bakılmaz o işlere. tuzlasporda ilk maçta bizi yenmişti.

    kötü kadro yapılanması yanlış transfer vs herşeye katılıyorum. ancak bu kadro 3 sene önce yine ffp pencesiydeyken dursun isimli şahsin seçime kuvvetli girebilmek için başkanlığının üçüncü senesinde gözünü yumup para saçtığı yaz yapıldı. camianın ve taraftarın desteğini kazanabilmek için yapıldı bu kadro. fatih hoca gelmese çoktan fener durumuna düşmüştük. onlarda 2015 yazında yaptıkları panik yıldız transferlerinden sonra küllüm battılar.

    diagne transferinden dolayı bu yönetimi ve terimi eleştirenler çıkabilir onlar haklılar. diagne transferi gelmiş geçmiş en fahiş rezil transferlerden biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın