• 565
    "insanları kandırıyorlar. yok virüs falan." diyenlerin virüse yakalandığını öğrendiğimde karışık duygulara girmeme sebep olan virüs.

    bu tiplere bir yandan "oh olsun." derken bir yandan da işin ucunda hayatlar olduğunu düşününce üzülüyorum. gerçekten de ortalıkta böyle "yok virüs. insanları kandırıyorlar." diyen çok kişi var. virüsü sadece kendilerine aldıkları yetmiyor gibi bu tavırları yüzünden başkalarına da bulaştırıyorlar. hadi hastalık belirtileri gösteriyorsa ve hasta olduğunu anlamışsa kendisini izole ediyordur ama belirtileri göstermeden taşıyıcı rolüne giriyorsa bu kişiler yüzünden çok kişi acı çekiyor.

    dediğim gibi bu kişiler için karışık duygular içerisindeyim. bir yandan umarım virüsü kaparlar diyorum bir yandan da sonuçlarını düşününce isteğimi geri çekiyorum.

    ayrıca ülkemizi yönetenler tarafından verilerin doğru paylaşılmadığına inanıyorum. sırf ekonomi dönsün diye insanları dışarıda aktif olmaya teşvik ediyorlar.

    30 ağustos'un olduğu hafta sonunda sokağa çıkma yasağı/kısıtlaması getirirlerse hiç şaşırmayın derim ben. hükümet bir taşla iki kuş vurmuş olur böylece. ortada cumhuriyetimize ait bir bayram varsa onun kutlanmaması ve/veya kendilerinin katılmaması için bahane arayıp duruyorlar. kendileri için harika bir fırsat bu.

    edit: 2020-2021 sezonunun eylül ayında başlayabileceğini sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın