resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 3025
    https://youtu.be/jfMXbgaN5hA

    öncelikle sosyal medya ekibine teşekkkürler. şahsen sadece yeni transferleri değil galatasaray ailesinden herkesin ne konuştuğunu ne düşündüğünü görmek istiyorum, bu video da güzel hazırlanmış.

    riera kendisini ve hedeflerini, neden galatasarayı ve türkçe olarak "hocam" dediği fatih terim'i seçtiğini çok güzel anlatıyor. kesinlikle izleyin.

    ama en değerli konu şu ki, riera videoda galatasarayımıza gelmek için kendisinin uğraştığını ve hocaya fikri kendisinin attığını söylüyor. takip edenler bilir sene boyunca bu konuda istekli olduğunu defalarca dile getirmişti. belki bizden teklif gelmedi kendisine bilmiyorum ama hocayla özellikle konuşup burada olmak istediğini, yardım etmek istediğini söylemiş ve işi kapmış. girişken bir insan olduğu çok belli. ne iş olursa olsun dememiş kafasına koyduğu işi çabalayarak, doğru iletişimle almış. bu karakter yapısını özetliyor. böyle istediğini koparan insanlar işini de iyi yapar. ileride çok başarılı olacağını düşünüyorum, umarım kendi de 'hayal ettiği' gibi fatih hoca'dan çok şeyler öğrenir.

    ayrıca videoda herkesin kendisine liverpool'u söylediğini ama en mutlu ve en değerli hissetiği takımın hep galatasaray olduğunu eklemiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın