• 24
    (bkz: #2947964)

    abi gözünü seveyim yapmayın . memlekette her geçen gün kadınlar şiddete, tacize ve devlet tarafından, halk tarafından mobbinge uğruyor. siz hala kırılgan mı diyorsunuz? konuştuğum her bir kadının en az 3 kez tacize uğrama hikayesi var. otobüste, okulda, iş yerinde, aile içinde... siz bu kadınlara kırılgan mı diyorsunuz? bu insanlar bize kırılgan, ilgiye muhtaç olarak değil de yanınızda bir birey olarak bizi görün diyor, siz onu bile yapamıyorsunuz. söyleme kardeşim söyleme, bu insanlar senin bu cümlenden hoşlanmıyor. sonra da bu söylemleri savunup işte buna tepki gösteren toksit düşüncelidir, teröristtir diyorsunuz. ya ben ne diyeyim ki cidden utanıyorum valla bu zihniyetten. hayır burada biri de kalkıp dememiş, üstüne bir de savunulmuş ya bu düşünceler, şaşırdım cidden.

    he ek olarak söyleyeyim sizin etrafınızdaki durumu bilmem ama kadınların bir şeyler yapabildiği, sevginin çoğunluğunu kadınların verdiği, hatta nasıl bu zamana kadar kırılmadılar diye düşündüğüm bir ailede yetiştim. sizin adınıza üzüldüm, açıkçası. iki aptal hakkını savunamayan, özenti tipleri örnek gösterip bunlar böyle diyerek bir yere varamazsınız haberiniz olsun.

    ek: biraz daha düzenleyip sözlük formatına uygun hale getirmek zorunda kaldım. bu kadar sinirlenip tepki göstermemim sebebi burayı bir aile olarak benimsemem ve yanlış gördüğüm şeylerin savunulması, bahsi geçmesi. kimsenin kalbini kırıp rencide etme gibi bir amacım yok. sağlıcakla kalın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın