• 18
    hagi, bu kulüp için tam 5 yıl top oynadı. en büyük başarılarımızda hep onun imzası vardı. içimiz kan ağlaya ağlaya uğurladık onu. futbolu bıraktı ve gitti. gidişiyle içimizden bir parçayı da götürdü. ondan sonra gelen oyuncular da buluruz o teselliyi dedik ama saolsun össan abi bratuları petreleri saidouları getirdi. öylesine büyük başarıların, büyük isimlerin ardından çoküş dönemine girmiştik sanki.

    daha sonra başımıza adnan polat geldi. geldikten sonra yaptıklarını bilmeyen yok. en büyük imzalarından birisiydi kewell yönetimin. kewell da oynadığı futbolla birlikte, karakteriyle ve armamıza yakışan hareketleriyle bu taraftar tarafından bu kadar sevildi. umarım ki gitmez ve kulüpte daha nice başarıları bizlere yaşatır.

    ama, şu anda sakat ve nisan sonuna kadar yok. yani neredeyse sezonu kapattı. türk olsa takımda kalsın ama yabancı sayısı zaten kısıtlı, e bu durumda sezon sonuna kadar oynamayacağını bile bile takımda mı kalsın yoksa zaten oynayamacağı için sözleşmesi dondurulup yerine transfer mi yapılsın?

    zaten kritik bir dönemdeyiz. seçimler yakın. 6 yıl özhan canaydın üzerine üzerimizdeki ölü toprağını atıp robinho gelsin mi diye tartışabilecek kadar götümüzü kaldıran bu yönetime tam destek olmamız gerekirken bir çok sorgulanmaması gereken şeyi sorguluyoruz. bizim aşkımız armaya, renklere. bugün olmasa da elbet bir gün bütün oyuncularımız değişecek. en az bizler kadar bu takımın aşığı olan ve her yaptıklarıyla hem bugünü hem geleceği kurtarmaya yönelik adımlar atan bu ekibe destek olup, aldıkları kararlar canımızı acıtsa bile sineye çekebilmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın