• 22
    her taraftarın fikri olabilir, saçma sapan da olabilir. mantık çerçevesinde de olabilir. mühim olan hakaret içermemesidir. bir taraftar grubu birini bedavaya yollayın diyebilir. burada önemli olan taraftarın ne dediği değil kulüpteki yönetimin ne yaptığıdır.

    gidip taraftarın gazına gelip diagne, falcao’yu getirmemeniz lazım. taraftara kalsa ronaldo’yu ister, senin bütçen vs bunları karşılıyorsa alırsın yoksa daha uygun futbolcuya giderisin.

    ayrıca futbolcunun değerini düşürüyorsun lafı bana mantıksız gelmekte. eğer taraftar forumlarına girip futbolcu alan kulüp varsa alt liglere yolculuğu başlamış demektir. seneler önce altın bidon seçilen melo’yu almazdık o zaman.

    her futbolcu fm’de olduğu gibi her geldiği kulüpte aynı başarıyı gösteremeyebilir. taktik uymaz, psikolojisi uymaz vs. hoca değişikliğinde performansı artan takımların pek çok nedeninden biri budur. rica ederim şu eldeki değerlerimiz konusuna sahibinden.com’da bulunan opel astra gibi bakmayalım. ben burda kötülüyorum diye adamın performansı düşmüyor. takımdaki performası onun bedelini belirliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın