• 19
    hakkinda tahmin ettigim gibi yanlis anlasilmalar olan linc, konuyu acmak adina forumlastirmadan cevap vereyim.

    1- kimse kimseye fikrini belirtmesin demiyor, benim zaten boyle bir hakkim veya gucum yok :) fikrinizi belirtin elbette fakat sosyal medyanin kurumlar uzerindeki gucunu de bilerek belirtin (mesela bugun pamukkale universitesi rektoru neden isten alindi?) tekrarliyorum, galatasaray feghouli'yi 5 milyon yerine sizin linciniz yuzunden 3 milyona satarsa daha mi iyi olacak? tekrarliyorum, siz bir galatasaray taraftarisiniz, burada oturup tartiyi onunuze koyun. fikrinizi belirtmek mi sizin icin daha mi onemli, galatasaray'in menfaati mi?

    2- yonetim hata yapmis biz en yapalim. yonetimin yaptigi hata 3 sene onceydi, 3 sene oncesini bugun yapilacak hareketlere bir bahane olarak sunmak kanimca cok mantikli bir hareket degil. olan olmustur, onemli olan su an ne yapabilecegidir. yapilabilecek sey de galatasaray'in tum varliklarinin en az zarara ugratmaktir.

    3- oyuncu savundugum dusunulmus, komedi, feghouli'ye en cok giydirenlerden biri benim (belhanda'yi savunmuslugum vardir ama artik gitmesi gerektigini dusunuyorum) bu sozlukte. (bkz: sofiane feghouli/@entropia) bir o kadar da silinen entry'im var format yuzunden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın