• 13
    maalesef var olan durumdur.

    ben sahsi olarak arkadas ortami muhabbetinden ziyade faydasini goremiyorum bu tutumlarin.

    diyelim ki galatasaray sozluk okumuyor potansiyel musteriler, stadyumda isliklanan futbolculari da mi takip edemiyorlar? bu isten para kazanacak kadar isin icerisinde olan insan topcuya klubunde nasil davraniliyor bilir. hatta ulkedeki baglantilariyla sozluklerde, twitterda hakkinda ne yaziliyorsa onu da bilir.

    diyelim bir futbolcu kotu performans veriyor. bu durumda taraftarin isliklamasinin, linc etmesinin nasil bir faydasi olabilr ben anlamlandiramiyorum bunu. kenarda hoca var, onun yardimcilari var, klubun tercumani, doktoru, malzemecisi, hatta yonetim kurulu var bu oyuncunun halinin sebebini bilen. cozum uretebilecek kadroda burada. o zaman yapilan bu eylemlerin ne gibi bir katkisi bekleniyor? ya da 2500-25000 arasindaki taraftarin tepki gostermesiyle oyuncuyu oyundan alacak teknik direktor ya da satacak baskan mi gercekten taraftarin galatasarayin basinda gormek istedigi?

    bence taraftarin desteklememesi bir futbolcu icin alabilecegi en buyuk ceza olmali. taraftar bunun icin olmali. hatta spor yazari arkadaslar da var burada, bu arkadaslar programlarinda elestirirler ya da ne ise teknik-taktik ortaya koyarlar. ancak onlar da formayi sirtina gecirip arenaya cikinca unutmali ve destek olmali takima.

    dolayisiyla ben, kendi dunyamda, anlamlandiramiyorum boyle tepkileri. galatasaray taraftarindan korkan sir alex ferguson olmali ya da paolo maldini. deger artirir azaltir, bunlari konusacak bilgim yok piyasa ile alakali ama bizim cocuklar bizden zarar gormemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın