• 10
    hakkinda ekonomik terimlerle cevap gelen linc, hatta ekonomiden anlamiyormusuz. asil sorun, finansal fair play ile birlikte futbol ekonomisinin standart sirket ekonomisinden farklilasmasi ve bunu anlayamayip, futbol ekonomisine standart ekonomik cevaplar veren ekonomik bilgisi "yuksek" taraftarlar.

    bu ekonomik terimlerle gelen arkadaslara finansal fair play gercegini hatirlatmak istiyorum. su an yapabilecegin yeni yatirimlarin tek finansmani su andaki elindeki varliklar ise, nasil oluyor da bu varliklarin degerlerinin dusurulmesi kabul edilebiliyor, bunu anlayamiyorum.

    yani sokaktaki adamin diliyle cevap verelim, sen bu adamlari satmadan (ya da gelecegini satmadan), takimin ihtiyaci olan transferi yapabiliyor musun? hayir.

    normal bir sirkette, zarar edilirse kanayan kol kesilir, bu dogrudur ve ekonomik terimlerel aciklanabilir ama galatasaray'ini icinde bulundugu durum normal sirketlerin ekonomik krizinde yapacagi bir sey degil cunku diger finans kaynaklarin takimin ana iskeletini olusturan ve 1-2 sene icinde degerini katlayabilecek oyuncular. bunlari simdi satmak yerine, zarar edilse de eldeki daha az degerli varliklari minimum zararla satmak ekonomik olarak daha akil karidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın