resim
Robert Yüksel Yıldırım
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Samsunspor
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 1
    samsunspor kulübü başkanı.

    kendisi aynı zamanda yıldırım holding ismiyle bilinen ve global çapta limancılık sektöründe çok önemli işler yapan şirketler grubunun da yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır.

    2018 senesinin haziran ayında, samsunspor kulübünde daha evvel başkanlık görevini ifa eden ismail uyanıkla birlikte kulüp başkanlığına talip olmuş ve samsunspor'un şirketleşmesindeki* en önemli rolü kendisi üstlenmiştir.

    tff 2. lig'e kadar düşen, borç batağında yüzen, futbolcularına parasını ödeyemediği için puan silme cezalarıyla karşılaşan, yönetimine kayyım atanan, hatta ve hatta kapanma noktasına kadar gelen bir kulübü ciddi anlamda dipten almış ve gerek camia gerekse şehir bazında bir diriliş öyküsüne imza atmıştır. geride bıraktığımız sezonda* ismail uyanık'la da yollarını ayırmış ve hem şirketleşen samsunspor aş'nin hem de samsunspor futbol kulübü derneği'nin tek yetkili başkanı statüsünü kazanmıştır.

    çizdiği imaj, izlediği yol, yüklendiği misyon ve insanlara aktardığı vizyonuyla türk futbol tarihinin en hatrı sayılır başkanlarından biri olmaya adaydır kendisi. sanıyorum ismini ve yaptıklarını daha sık konuşur hale geliriz yakın zamanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın