resim
Mustafa Kapı
Takım:GMG Kastamonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:22
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 521
    ulkedeki mevcut konjonkturde surada sozluk yazarlarina sorsak cok buyuk bir cogunluk, daha iyi imkanlara yurtdisinda sahip olacaginin garantisini alsa kosa kosa kabul eder.

    ben artik su donemde hatta dunyadaki mevcut durumlar goz onunde bulunduruldugunda z kusaginin boyle romantik bagliliklara cok da fazla prim vermedigine cokca sahit oluyorum.

    herhangi bir takim taraftarini referans alirsak ve x, y ve z kusaklari arasindaki bagliliklari karsilastirsak en zayif bag z kusagina ait olabilir.

    biraz da bu acidan düşünmek lazim. aman ben galatasarayliyim ezelden cok anlarim guzelden diyen adamlarin yurtdislarinda top oynadığını ya da takim calistirdigini ama donup dolasip kurkcu dukkanina geri dondugunu gormezden gelmek biraz aymazliktir. e o zaman hani baglilik?

    yani linc yiyebilecegimi bile bile bu entry de yaziyorum, en azindan belli realiteleri de gormek, gostermek lazim.

    5 yillik sozlesme ile lille takimina gitmis olan mustafa kapı'ya tum bu sebeplerden dolayi kizamiyorum. kizmak da dogru olmaz zaten. yetistigi donem, bulundugu kusak, dunyadaki eski olgularin birer birer yikildigi bir durumda hareketi kendince dogrudur. hatta bana gore de doğrudur.

    edit: menajerle karsima cikmasin falan filan bunlari gececegiz. evlenebilir mi? evet. coluk cocuga karisabilir mi? evet. oy verme hakki var mi evet! 18 yasindaki bir bireydir artik o. cocuk falan degil. ne yapacak, gelip aaa hocam, baskanim buyrun bos mukavele imzaladim siz doldurun mu? sonra ne mi yapiyorlar? o bos mukaveleyi doldurup, oyuncunun ruhu bile duymadan kulubun milyonlarini cebe indiriyorlar. cocuk zannediyor ki ben iyilik yaptim. bagliligimi gosterdim. yok kardesim iyilik falan degil. genclere de tavsiyem tuttugunu koparan menajerlerle calisin. kulup baskaniyla 50 kere gorusme ayarlamaya çalışıp s*ktir yiyenlerle degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın