aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Harold Kewell
Görev:Teknik Direktör
Takım:Yokohama F. M.
Yaş:45
Uyruk:Avustralya
  • 1627
    oncelikle kewell'a karsı besledigim sevgiyi sozlukte bazı gsuserlar bilir. bu woz hakkındaki 50. entry'im zaten. yuzundeki gulus, her galatasaraylı hatta her futbolsever gibi benim de icimi ısıttı. galatasaray forması altında en guzel golune * hayatımda ilk ve tek canli olarak izledigim galatasaray macinda atmis olması beni inanılmaz mutluluga sevk etmisti. buyuk adam, buyuk futbolcu, hani derler ya tam bir profesyonel ayrıca iyi bir aile babası oldugu kesin, cocuklarının yuzundeki sevgiden bunu gorebiliriz.

    gelelim sarı kırmızı formadan ayrılma ihtimaline. ne yazık ki buyuk olasılıktır. hele ki gio dos santos veyahut herhangi bir sol acık gelecek ise, bu bize 2010-2011 futbol sezonunun basında arda turan ya harry kewell ın belki de her ikisinin de takımda yer almayacagına isaret etmekte. yine de adnan polat'ın soylemlerinden arda'nın takımda kalması daha olası.

    bir de isin benim destekledigim frank rijkaard boyutu var elbet. eger ki bu kara kaslı adam kewell gitsin derse, gidecek; kalsın derse, kalacak. bu tam iki iki dortluk bir olay.

    yonetim, kewell'la imzalamayarak tepkileri uzerine alır mı ? bu soruyu cevaplamadan once "yonetim, eger ki frank istemezse, kewell'ın takımda kalması yonunde frank rijkaard'a baskı yapar mı" sorusunu cevaplamamız gerekir, sahsım adıma cevabım eger ki bir olusumdan bahsediliyorsa, taraftarı da karsısına alarak frank rijkaard'ı dinleyecektir yonetim, ayrıca o hamleyi yapmazlarsa malesef kendi iclerinde bir celiski olusur. fakat rijkaard'ı dinlerlerse en iyisini yaparlar, hem kendileri adına hem de galatasaray'ın gelecegi adına.

    son olarak in frwe trust.
App Store'dan indirin Google Play'den alın