• 24772
    kaleciler: muslera-berk balaban-okan kocuk
    sağbek: linnes-transfer
    stoperler: luyindama-emin-marcao-ogün çalışkan-donk-metehan baltacı
    solbek: süleyman luş-saracci-transfer
    ön liberolar: seri-atalay-taylan-transfer-transfer (satılamazsa belhanda)
    sağ kanat: feghouli-emre kılınç-yunus akgün
    on numara: emre akbaba-transfer
    sol kanat: babel-aktürkoğlu-transfer
    santrafor: falcao-diagne-adem

    marcao ya da luyindama satılırsa kaan ayhan transferi isabetli olur ama bonservis konusunda çok spekülasyon var. dikkatli olunmalı.

    sekidika, emre taşdemir, ozornwafor kesinlikle kiralık verilmeli. hatta iyi bir sol kanat transfer edebilirsek babel’i de kiralık gönderebiliriz. çünkü 21 takımlı ligde babel gibi hem kanat hem santrafor oynayabilecek futbolcu sayısı beşi geçmez. maicon’u satılmış kabul ediyorum.

    ben burada diagne’ye bir paragraf açmak istiyorum. diagne evet huysuz bir futbolcu, evet statik bir futbolcu ama “ceza alanını müthiş karartan bir futbolcu” aynı zamanda. hava toplarında da çok etkili ve asla ofsayt’a düşmüyor. geçen sezon diagne’yi gönderip andone’ye 3.200 m euro vermek hangi aklın ürünü hala anlamış değilim. andone yerine diagne kalsaydı en az on golü vardı.

    falcao’yu göndermeye çalışmak çok yanlış. tabi ki gitmek isterse gönderebiliriz çünkü maaş yükü çok yüksek ama yılda 60 maç oynama ihtimali olan takımızda öyle bir golcü büyük fark yaratır. sakatlık sorunu kronik değilse (sağlık kurulu verecek o kararı) ve oynarsa falcao, diagen ve adem ile birlikte santrafor mevkiini götüreceklerdir. çünkü bu şartlarda falcao’yu göndermeye kalkarsanız hem eliniz zayıflar hem de gönderemezseniz verim alamazsınız. sonuç hüsran olur allah korusun.

    şu anda bizim en sıkıntılı mevkilerimiz ön libero ve sol bektir. seri ve lemina kiralıktı. ben seri’nin bir yıl daha kiralanabileceğini düşünerek onu kadroya yazdım ama seri’nin yanına kesici ve etkili biri daha lazım. lemina müzmin sakat değilse uygun fiyata yeniden kiralanabilir mi merak ediyorum. otuzbeş maç oynayabilirse bizim için harika olur.

    sol bek için mutlak iyi bir futbolcu transfer etmeliyiz. saracci son haftalarda biraz kıpırdadı ama o da kiralık. süleyman luş’un artık orada şans bulmasını istiyorum. ancak 65 maçın bu iki futbolcuyla götürülmesi imkansız gözüküyor. o halde buraya 1. sınıf bir futbolcu almalıyız. özellikle boy olarak da yeterli olmalı. çünkü kısa boylu bekler artık rakiplerin hava toplarında taktik geliştirmesine neden oluyor.

    şu anda iki transfer kesin, (emre kılınç-aktürkoğlu) ben arda’nın alınmayacağını düşünüyorum. kendisine bir-iki yıl başka takımlarda oyna en son sene seni alır jübileni yaparız deneceği kanaatindeyim.

    oğulcan çağlayan’ın da tff kesin karar vermeden alınmasına karşıyım. çünkü bu tahkim kuruluna ve tff yönetimine kesinlikle güvenmiyorum. bunlar adaletsiz ve insafsızlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın