• 14
    o zamanlar 12-13 yaşında falanım. işte gel zaman git zaman ilçemdeki takımın hocasına kabul ettirdik kendimizi. kendimizi diyorum çünkü yapışık ikizler gibi gezdiğim kuzenimle her gün top peşindeyiz. neyse yeni sezon başlayacak, biz de sözde bu sezon deli top oynayacağız.** belediye başkanı geldi, formaları falan dağıttı. bir-iki bakındı, sonra çekti gitti.

    verdiler formayı elimizi, bizi tutana aşk olsun. giydim hemen formayı, giydim de top vermediler ki vicdansızlar. biz de ya ısınma, antrenman yapacaz ya da işi piçliğe vurucaz. ne yapalım, ne yapalım. gittik kalenin dibine, hadi dedik kale direğine kim asılır.

    birer birer ıskalıyor millet, benim de boy çok kısa değildi, elhamdülillah. tuttum direği, direği tutmakla başka bir şeyi daha tutmuş oldum.** elimin kaymasıyla takla atıp düşmem bir oldu. kalktık tabi kalkmasına da, kol bir güzel sallanıyor, haydiii. iki yerden kırmışım kolu sözlük, hem de sezonun ilk antrenmanında. ulan yabancı yaptın yine yapacağını. 3 ay zar zor kendime gelebildim. futbol falan da yalan oldu dolayısıyla, bir daha sokarlar mı adamı sahaya.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın