resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 5285
    yıllık 2 milyon euroya oynayacaksa kalmasında bir sakınca görmediğim oyuncu. aslında sezonda maksimum 20-23 maça çıkabilecek bir oyuncu için o para bile fazla. kendisi bizim için yanlış bir seçim, sadece küçülmeye gideceğimiz önümüzdeki sezon için değil 2019-2020 sezonu için de yanlış bir seçimdi. ekonomin iyi bile olsa bu oyunculara bu paraları vermemelisin. biz gittik ülke ekonomisi döviz karşısında alabora olurken, kulübün ekonomisi pamuk ipliğine bağlıyken verdik. drogba'yı çok severim, efsanemdir ama ona bile 1.5 yıl için 15 milyon euro vermek büyük bir hataydı bence.

    yazın kamp yapsın önümüzdeki sezon oynar şeklinde gördüğüm entrylere, o entrylerdeki iyimserliğe ciddi anlamda üzülüyorum. bu adam 20 yaşında ve 28 yaşında çapraz bağlarını kopartarak kariyerinin 2 senesini pas geçmiş. 28 yaşından sonra sürekli bir uyluk sakatlığı nüksetmiş ve ciddi ciddi kamp yerse sakatlanmayacağını düşünenler var. valla açık söyleyeyim 2 kere çapraz kopartmış bir oyuncu için bu yaşına kadar fazla bile oynadığını rahatlıkla söyleyebilirim. el fenomeno olarak adlandırılan ronaldo'yu erken emekli etmişti o sakatlık.

    kulübün tanıtımı için kalmalı tarzında entrylere de hiç bir şekilde katılmıyorum. biz başakşehir değiliz, biz zaten tanınmış bir kulübüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın