• 3101
    benim bu yönetime dair anlamadığım olay şu: her şey sızıyor be arkadaş. ali naci'ye ayrı, rodop'a ayrı haber yağıyor. sanki işi yapmadan önce olası kötü senaryo için kamuoyunu hazırlamakla meşguller sürekli. şimdi kaan'a ne para verdiğimizi, 2.5 m çıkış bedelini 31 temmuza kadar aradığımızı cümle alem biliyor. e senin doğrudan rakibin sen alama diye her şeyi biliyorken sırf iş bozulsun diye fiyat yükseltmez mi? kaç kez yaşandı bu.

    kaan'ı bu fiyata almak demek bu yabancı sınırına golü atmak demek. kaleci de türk olacakken seneye büyük ölçüde rahatlamak demek. biz gecenin bu saatinde buna dertlenirken orada biri su içse nasıl basına sızıyor.

    ama bunlar normal. şimdi transfer yatsa allah korusun, yönetim yine verecek haberleri. rodop diyecek yönetim prensipli davrandı kaan fiyat yükseltti, biz de onu taşlayacağız. olan galatasarayın bir yerli hakkına olacak.

    hoca da florya'dan her sey sızıyor diyor her seferinde ne diyecek. kırmızı pazartesi romanına döndı her sey. herkes her şeyi biliyor kimse bir şey yapmıyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın