resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6300
    kendisi takımın başındayken aciz bir yönetim vardı başımızda hatırlarsınız. adam her kaybedilen maç sonrası basın mensuplarının alay malzemesi oluyordu. yarım saat alaycı sorulara muhatap kalıp derdini anlatmaya çalışıyordu. rakip takımın hocası bizim hocamıza sallayabiliyordu. okan buruk'du yanlış hatırlamıyorsam. zaten kendisini haksız kaybettiğini düşündüğü bir maçta başka takımlara serzenişte bulunurken görmedim. ama bize karşı hakemden tut hocamıza bile sallıyordu. bu başka bir yazı konusu ya neyse.

    tudor fanı falan değilim. zira biri hakkında düşüncenizi yazınca fanı ilan ediliyorsunuz bu ara. demek istediğim şu adama da destek veremedik en başta yönetim sonra taraftar. o da dağıldı gitti. ama son on yılda 2011-12 sezonu hariç en zevk aldığım futbolu oynatmıştır. sadece 7-8 hafta sürdü bu oyun maalesef. tudor sonrası 2 şampiyonluk aldık. doğru düzgün oynadığımız maç sayısı 2-3 maçla sınırlıdır.

    fatih hocam artık sırası geldi. iyi futbolu arda ile sağlayacağından şüphemiz yok.öyle ya takım sıçmış, medet umduğun adam 3 yıldır top oynamayan arda. işte bu yüzden tudor'un evlat temizliği de takdire şayandır. sabri'yi göndermemiş olsaydı hala takımımızla sözleşmesi devam ediyor olabilirdi. zira fatih terim ben olsaydım göndermezdim demiştir.

    kim bilir belkide bu sezon şampiyon olsaydık, kaşla göz arasında yabancı sınırı diye diye selçuk'la uzatırdık bir sene daha. fatih hocam isterse bir bildiği vardır çünkü.

    edit: yukarıda ifade edilen yazı, tudor güzellemesi değildir. doğru yaptığı işi (evlatları yollama çabası) ve 8 hafta kadar oynatılan iyi futbolu, son yıllarda hiçbir şekilde göremediğimizin ifadesidir. 8 hafta vurgusu sonrasında bu futbolu sonra ki haftalarda oynatamadığı anlamına gelmektedir.

    kendisi, 2017 -2018 sezonunda ligde 16 maça çıkmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın