• 3084
    ali naci küçük mustafa cengiz yönetiminin adamıymış. hani şu yönetime “beceriksizler” dediği için florya’ya girmesi yasaklanan ali naci.

    fatih terim arda turan’ı istedi haberini yapmak için yönetimden bilgi sızdırmaya gerek var mı? alem de biliyor kul da biliyor ki fatih terim arda turan’ı istiyor ve bunu her fırsatta kendisi dile getiriyor. e yönetimle toplantı yaptığına göre arda’yı yine istemiştir diye düşünüp manşete çıkarmak çok mu zor.

    yönetimle fatih terim arasına fitne sokmak için her fırsatı değerlendirenler var ve bunlar rahat durmayacak ancak bu fırsatları yaratan da fatih terim’in bizzat kendisi. yönetimin iki kez veto ettiği, dört yıldır serip yatan arda’da bu kadar ısrar niye?

    bu iş büyütülürse son tahlilde mustafa cengiz ve yönetiminin yerden göğe kadar haklı olduğundan hareketle bütün günah fatih terim’in olacaktır.

    taraftarın %90’ının arda turan’ı istemediğini düşünüyorum. hatta diğer %10’un neden istediğini de anlamıyorum. (siyasi güç vehmedildiğinden olacak herhalde) bu durumda fatih terim bizzat kendi taraftarıyla inatlaşıyor.

    mustafa cengiz ve kaan kançal’ın bizim için çok önemli olduğunu düşünüyor ve bu zor zamanlarda dik durmalarını, galatasaray’ın kuruşunu bile kimseye yedirmemelerini ve takımın içine el bombası yerleştirilmesine (bu arda turan oluyor) izin vermemelerini, fatih terim’e rağmen fatih terim’i korumalarını istiyor ve bekliyorum.

    not: fatih terim’i destekleyen ve geçmişteki bütün entrylerimde bunu ortaya koyan birisi olarak yazıyorum bunları. fatih terim’i desteklemem yanlış yaptığında eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın