resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 13376
    2015-2016 sezonunun şubat ayında menajer ittirmesiyle 8 milyona sattığımızda çok mutlu olmuştum. gitmesi gereken zamanda gitti, peki gelmesi gereken zamanda geldi mi? hayır, çünkü artık öyle bir zaman sonsuza kadar olmayacak artık.* 35 yaşını tamamlamış, 36 yaşından gün alıyor. biz ise sörloth'un maaşına getirip oynatalım diyoruz.

    her sene gittiği yerde golünü atıyor ama zaten süper ligde kim 10 golü aşmıyor ki. bu sene 14 tane gol attı. 20'den fazla beşiktaş maçını izledim, 2019-2020 sezonunda. her izlediğimde iyi ki zamanında yollamışız dedim, acaba sorun bende mi? bu adamın takım oyunu ile işi olmadığını biliyoruz zaten de, eski yeteneklerinde de katbekat uzak. sorun o. yoksa vakti zamanında çok güzel işler yaptı, şampiyonlar ligi'nde hem kendi adını duyurdu hem bizi gururlandırdı. fakat 5 yıl önceki olaylara yatırım yapmayı bırakalım artık.

    ayrıca yabancı sınırlamasının önlemi de böyle alınmaz. emre kılınç'ı getirdin, emre akbaba var elinde. belki kullanabileceğin bir-iki türk daha alacaksın. 2020-2021 sezonunda da alttaki adamları yetiştirmeye bakacaksın. panik transferleri ile hareket edip gelecek 5 yılını da ffp'ye bağlamayacaksın. yoksa burak 37 yaşına girerken bu adamlar neden bunları aldı diye isyan bayraklarını çekeriz.

    bir de galatasaray taraftarı'nın kafa yapısının değişmesini de canı gönülden istiyorum. burada bu yazdıklarım hiçbir arkadaşıma ithafen değil, fakat biz böyle yaptıkça doğru olan da eğri olmaya başlıyor. galatasaray'ın geleceğini düşünerek konuşalım, bazen popülizmin getirdiği hareketler bize ağıra patlıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın