resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 1027
    bugün kariyerine teknik direktör olarak şampiyonluk ekleyecek olan kişi ve bunu çok kısa bir süre içerisinde başarmış olacak. daha teknik adamlık için çok genç yani onu söylüyorum.

    biraz pragmatik düşünün arkadaşlar. bizim rakiplerimize bu kadar fark atmamızın en büyük sebebi fatih terim gibi bir adama sahip olmak. ya galatasaraylı olmasaydı? allah resmen yüzümüze gülmüş bu konuda.

    fenerbahçe de, beşiktaş da hep kendi efsanelerini yaratmaya/bulmaya çalıştı ama beceremediler. kimleri kimleri denediler ama olmadı, tek tek saydırmayın bana şimdi siz zaten hepsini hatırlıyorsunuz. hadi en basitinden şunu söyleyeyim; 6 sene önce nisan ayında şampiyon yaptı diye samandıra'ya az daha ersun yanal'ın heykelini dikeceklerdi. durumları bu kadar vahim işte.

    okan'da da potansiyel var, kumaş var, futbol bilgisi var. oynattığı futbol da keyif veriyor. abdullah avcı'nın başakşehir'e oynattığı mıy mıy 1-0'ı bulup üzerine yatmalık futboldan da değil. avrupa'da da yoluna devam ediyor, büyük ihtimal çeyrek final yapacaklar.

    zamanı geldiğinde -ama üç, ama beş sene sonra- galatasaray'ın teknik direktörü olacak. kendinizi buna hazırlasanız iyi edersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın