resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15839
    her şey için çok teşekkür ettiğim canım kaptanım(dı) . 18 temmuz 2020 galatasaray göztepe maçı sonrası futbol kariyerine galatasaray'da son verme kararı aldı.

    dile kolay, tam 9 yıl önce fenerbahçe'nin daha fazla olan teklifini geri çevirip galatadaray'a gelmeyi kabul etti. kariyeri boyunca birçok başarıya imza attı, sayısız kupa kazandırdı. en mutlu anlarımıza sebep oldu. elbette kötü oynadığı zamanlar oldu bu sebeple çok eleştri de aldı ama hiçbir şey söylemeden oynamaya devam etti. son üç sezondur ise kulübeden katkı sağlıyordu takıma. bana göre prime selçuk inan türkiye'de oynamış en iyi orta saha oyuncularından biridir. ligi direkt domine etti, double-double yaptı o döneminde.

    ancak yolun sonu burada bitmiyor çünkü selçuk inan yine kulübeden katkı sağlamaya devam edecek. fatih terim'in yanında çalışacak. umarım kendini yönetme anlamında geliştirir ve kendisinin gibi benim de arzularımdan biri olan galatasaray'da teknik direktörlük mertebesine ulaşır. selçuk'u o mevkide görmeyi çok istiyorum. eyvallah kaptan, eyvallah karam!
App Store'dan indirin Google Play'den alın