resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 15848
    2019-2020 sezonu sonunda futbolu bıraktığını açıklayan kaptanımız. kendisine son yıllarda çok yüklenildi ama kendisinin taraftara karşı kötü bir hareketini hatırlamıyorum. bir ara bir maçta tepki vermişti ama o da belhanda'nın verdiği tepkilerin yanında çiçek kalır.

    özellikle melo ile birlikte oynadığı dönemde çok iyi performanslar göstermişti. bize katkıları tartışılmaz. son yıllarda maçlara girdiğinde takımın puan kaybetmeleri vb. kendisinin suçu değildi bence. futbol kendisini çoktan bırakmıştı ve fatih hoca onu ısrarla oynatacak fırsat kolluyordu hep.

    katkıların için teşekkürler selçuk. sen de galatasaray'ın unutulmaz kaptanlarından biri olarak anılacaksın gelecekte de.

    önümüzdeki sezon içinse fatih hocanın yardımcılığını yapacak gibi görünüyor açıklamalara bakılırsa. hasan şaş ayrılmıştı. ümit davala için de alanyaspor konuşuluyor. fatih hocanın yeni ekibinin bir parçası olacak selçuk belli ki. başarılar dilerim şimdiden. umarım teknik direktör vb. bir pozisyonda da başarılı olur ve gelecekte bizi ileriye taşıyacak teknik direktörlerimizden olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın