• 452
    (bkz: #2930732)

    yönetimi beğenmeyebilir bizde her bir üyesine bayılmıyoruz bu kısma söyleyeceğim şey yok ama arda konusunda büyük resmin önemi ve konjonktürden bahsedip maddeler halinde sıraladığı yönetimin tüm yanlışlarına ise bilinçli yapılmış kötülükler gibi sunması anlaşılmaz.

    ha bir de fatih terim'in ankaragücü macerasındn milan' a kadar hangi takımda hangi yönetim ile kusursuz çalıştığını anlatıversin. hoca'nın bu yönünü atlamasını aynı şekilde anlamlandıramadım.

    kendisi çözüm bulma makamı değildir elbet ama olayları kronolojik olarak sıralayıp uzun uzun analiz yapıldıktan sonra en azında bu yönetim gittikten sonra ne olacak, kim gelecek? sorularına yanıt arayan bizlere "kılışdar mı gelsinnn" diyen insan muamelesi yapan modellerden ayrılmasını beklerdim. 2 yılda bir teknik direktör o olmazsa yönetim değiştirmek adetimiz oldu tabi o da haklı.

    diğer taraftan büyük resmi gören ve slovenya'nın sağ bek çıkaramaması konusu altında bile mustafa cengiz'e bok atmasa ölecek timinin ilgili entry'i referans gösterip bakın gördünüz mü, ya da görecem ben sizi göndermeleri şaşırtmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın