resim
Mario Barwuah Balotelli
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.89
Uyruk:İtalya
  • 1332
    falcao'dan da diagne'den de daha büyük kazık olur. şurada kendisini isteyenler oturup 2 3 maçını izlese zaten istemezler. falcao için 10 defa uzun uzun gelmemeli diye entry yazdım. bu entrylerin en az yarısında porto'dan beri adamın hayranı olduğumu belirttim. ben bunları yazarken başkaları da transfermarkt sitesinde yer alan istatistikleri ve instagram'daki karın kaslı fotolarını paylaşıp gelsin dediler, sonuç ortada.

    hiç risk aldık tutmadı vs. edebiyatı yapmayın. risk dediğin şey tutma ihtimaline binaen alındığında riasktir, yoksa aptallıktır. falcao'nun tutma ihtimali yoktu. neden olmadığını uzun uzun anlattım. sakatlanmasını vs. bir kenara koyalım, bana falcao'nun sağlıklı olarak oynadığı maçlarda 10 metre top sürebildiği bir anı gösterin kafi. bacaklarında o gücün olmadığını falcao biliyor, ama siz bilmiyorsunuz. aç bu adamın atletico formasıyla attığı gollere bir bak, sırtında stoper sürüklüyordu bu adam topla giderken. sonra da aç, monaco ile attığı gollere bir bak. o porto'daki, atletico'dakki falcao'nun yarısı gelseydi yıllık 7 milyon euro çok değildi çünkü tek başına sana 3 4 naç alırdı ve biri de derbi olurdu. ama şimdiki falcao kurnaz, pozisyon bilgisi üst düzey, zeki bir golcü sadece. zaten kaçırdığı golleri baksan bile anlarsın eski falcao olmadığını.

    bu balotelli denen deli de öyle. uzun top atarsın indirir, kontrol eder sağa sola verir. başka da bir bok yapmaz. her yerden kaleye vurur, her frikiği bu kullanır. sene de 10 15 tane de gol atar. ama anlamadığınız şu, falcao'da da anlamadığınız aynı şeydi;

    biz forvetten sadece 15 20 gol atmasını beklemiyoruz. mesele o olsaydı en kötü umut bulut bile bir sezonda 10 golün üzerinde atardı zaten. yahu biz sezona 15 golü cebinde başlayan burak yılmaz'ı beğenmedik, istemedik. mesele sadece gol sayısı değil yani. oynayacağın oyuna göre forvetinden başka katkılar da istiyorsun ya hani, işte o katkıları sana balotelli veremez; falcao da veremezdi, veremedi de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın