• 15
    eğer böyle bir huyu olmasaydı belki de şu anki fatih terim seviyesinde olmayacaktı.

    şuan futbol izleyenler ve sevenler ucundan başından fm-pes-fifa gibi futbol oyunları oynuyorlar. bu oyunlarda hem istedikleri gibi kadro kurabiliyorlar hem de basit şeylerle çabuk ve kolay bir şekilde başarıya ulaşıyorlar. sonra bunun gerçek hayatta olmasını istiyorlar.

    gerçek hayatta bir işi pratik hale getirebilmek, onu meleke haline getirebilmek için çok çalışmak ve tekrar yapmak gerekir. belirli bir tekrardan onun işe yarayıp yaramadığını görürsün. sadece 2 maçta denenen sistem veya dizilişten dolayı, sisteme kötü diyemezsin. eğer bu sistem anlayışıyla yola çıkıp, yolda bundan vazgeçersen işte o zaman, korkak olursun. çünkü bildiği değil başkasının istediklerini yapmaya başlarsın.

    fatih hoca'yı abdullah avcı ve diğer hocalardan ayıran en temel özellik budur. cesaretidir. abdullah avcı sistemin var der ama iki tane eleştiri gelince bütün sistemini bozar. fatih terim'i yaşatan bu cesaretidir.

    bu cesareti ya da bu başlığa göre inadı, her zaman başarılı olacağı anlamına gelmez. bazen eleştirilmesi de gerekir. mesela, artık son yıllarda defans oyuncusu ileri atarak puan alma işi çok mantıklı ve kolay değil. hatta düşük olasılık. rakiplerin istediği bir şey.

    yani bu cesareti ya da inadı, bazen takıma ve oyuna zarar getirebilir. bazen fayda da getirebilir. fakat bu özelliği fatih terim'i diğerlerinden ayıran özelliklerden biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın