• 213
    beklediğimiz köklü değişimlerin olacağını sanmadığım dönemdir.

    falcao gönderilir diye bir düşünce var ama falcao'nun gitmek istediğini hiç sanmıyorum. yolda olan çocuğunun istanbul'da doğmasını istiyor diye biliyorum. eşi hamileyken taşınma işlerine girmeyecektir. biz de malum "falcao bak arap kulübü bize 10 milyon verdi. yallah arabistan'a." dersek falcao aşil tendonuyla güler bize. falcao 1 sezon daha bizde kalacaktır.

    belhanda'nın kulübümüzde sonu geldi bence. artık bu transfer döneminde kendisinden kurtuluruz. ama yerine mutlaka ama mutlaka topla rakibin üzerine gidebilen, çalım atabilen özelliklerde bir futbolcu almamız gerekiyor. 2019-2020 sezonu son maçlarda gördüğümüz üzere bunu takımımızda yapabilen tek isim belhanda.

    feghouli ise hocanın kalmasını isteyeceği bir oyuncu bana göre; ancak iyi bir teklif gelirse satılabilir notu düşmüştür fatih hoca. kısacası feghouli gidebilir de kalabilir de.

    lemina'nın özelliklerine yakın olan ama sakatlık sorunu olmayan uygun birini bulursak lemina'dan vazgeçilir. ama bulamazsak lemina'yı yine kiralarız.

    seri konusunda ise ne olacağını ben de merak ediyorum. avrupa'da yer alamazsak seri'yi ikna edemeyiz görüşündeyim. seri'nin yanına sağlam bir oyuncu alamazsak seri'den de tam verimi alamayız.

    babel'i gerekirse bonservissiz gönderelim. yeter ki gönderelim.

    omar, emre kılınç ve oğulcan çağlayan'ı aldığımız haberleri var. bir de arda mevzusu var tabi.

    bunlar dışında takımda öyle ciddi değişiklikler beklemiyorum bu sezon.

    yine de eski dostları bir araya getirdiğimiz bir dönem olabilir bu dönem. arda-falcao ve diagne-trezeguet. 3. bir forveti de bünyemize eklersek hücum hattında alternatifli bir takım oluruz. adem belki 3. forvet olarak tutulabilir. falcao da istediği kadar sakatlansın. sakat olmadığında işini yapan bir forvet olduğu için oynadığında katkı sağlar. bir de diagne ve falcao'nun özelliklerinin farklı olduğunu düşündüğümüzde maçların durumuna göre bu alternatif elimizi güçlendirir.

    kaleciler: muslera, okan
    stoperler: luyindama - marcao, donk-emin
    bekler: saracchi, omar, linnes + transfer
    orta saha ve kanatlar: seri, lemina(ya da benzeri transfer), trezeguet (feghouli gönderilirse), arda, emre'ler, ömer, taylan, oğulcan, jesse ve ilk 11'e uygun bir orta saha(belhanda'nın yerine)
    forvetler: falcao, diagne, adem (ve/veya transfer)

    bu bölgelerin her yanına en az 1 altyapıdan genç oyuncu da koyduk mu 2020-2021 sezonunu bu şekilde götürürüz.

    2019-2020 sezonuna göre en fazla 9 farklı oyuncuyu kadromuzda görürüz (diagne dahil).

    unuttuğum isimler olduysa sonra ekleyeceğim.

    edit: selçuk, mariano, jimmy ve şener ile de yollar ayrılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın