• 195
    gönlümden geçen atalanta 3-4-2-1 idir. feghoulinin orta alanda daha başarılı olduğunu düşünmem ve onyekuruyu tekrar kiralayamayacağımızı bildiğim için emre akbaba ve feghoulinin veya emre kılıncın forvetin arkasındaki o 2 olması gerek. saracchi ve omarın ise hücum beki olduğunu düşünürsek defansif zaaflarını arkalarındaki 3 lü defansın çözeceğini düşünüyorum tabi bu 3 defansın ayakları iyi olmak zorunda sol stoper marcao, sağ stoper yabancı sınırlamasının getirdiği bir transfer kaan ayhan ve ortada daha az teknik eğer satılmassa luyindama satılırsa yerine emin bayramı görmeyi tercih ederim bir yerden başlaması gerek artık.
    önlerimdeki ikili seri-bellegarde olacak gibi duruyor ancak seri kiralanmassa şu ikiliyi daha çok tercih ederim mendy-bellegarde. neyse hayal kurmayı geçelim hocanın böyle bir taktiği hiç düşünmediği aşikar biz daha gerçekçi bir pencereden bakalım hocanın 4-1-4-1 i veya 4-3-3 üne odaklanalım. sol ve sağ bekler aynı, stoperde ayağı iyi ve henüz satılabilmek için kendini kanıtlayamamış marcao oynar luyindama transfer geliri için satılır kaan ayhan yerine monte edilir ve iki stoperde ayağı sağlam hızlı ancak pozisyon bilgisi ve hava topu zayıf iki sevmediğim stoper tipi olur. önlerindeki 1 li bu yıldan da anlaşılacağı üzere seri olacak gibi duruyor. onun önündeki ikiliden birisi emre akbaba olacaksa diğeri daha defansif ve orta alanı parselleyecek birisi olması için bir transfer yapılabilir. kanatların sağ tarafında bu yıl satmamızın çok zor olduğu (kontratı gereğiyle) feghouli kardeşimiz, sol tarafa ise trezegueti kiralayabilirsin ama bence yanlış.
    madem trezegueti kiraladın forvete de diagneyi koy bari, tek umudumuz bu iki konsantrasyonu düşük oyuncunun birbirleriyle anlaşabilmesi olsun. diagneyi yedeklemek için daha doğru ben diagnenin önünde görüyorum ama andone gibi olur yedek kalır teemu pukki iyi bir alternatif.
    falcaoyu neremize sokacağız der gibi bakmayın
    zaten sokmuşlar. kısacası bu yaz transfer dönemi hareketli geçecek benim hayalimdeki ortasaha ikilisi mendy-bellegarde, zaten defans ikilisinin de ayağı iyi olacak bari ortasahadaki arkadaşlar farklı tipte olsun vallahi pastan başım döndü midem bulandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın