• 38506
    “ öncelikle ben profesyonel bir futbolcuyum. g.saray’da misyonumu tamamladığıma inanıyorum. yeni bir heyecan, yeni zaferler yaşamak için beşiktaş’ı seçtim. almanya’dan iki takımdan teklif aldım. hatta italya’da önemli bir kulüple anlaşmak üzereydim.

    inönü stadı’nın büyüsü ve beşiktaş’ın o muhteşem taraftarı, beni siyah beyazlı takıma çeken etkenlerin başında geldi. beşiktaş taraftarı vefakar ve kulübüne bağlıdır. özellikle kapalı tribünden yükselecek ‘okan buruk’ sesleri şimdiden kulaklarımı çınlatıyor. bu sevgi, benim motivasyonumu iki katına çıkaracaktır.”

    “spor olsun diye futbol oynamıyoruz”

    okan buruk

    yıllar sonra bunları niye yazdım çünkü her yerde karşıma çıkan okan şöyle galatasaraylı böyle cimbomlu pr larından bıktım. bu adam galatasaray’ın 100. yılında bu açıklamaları yapıp beşiktaş’a gitmiştir. öncesinde de kaçarak inter’e gitmiştir ama hadi o neyse.

    ülkedeki evlat zihniyetinden çok sıkıldım ve bu adam galatasaray’ın evladı falan da değildir. ayağı kırılınca kendisine sahip çıkan galatasaray’a tek kuruş kazandırmadan kaçmış, dönüşte de ezeli rakibe imza atmıştır. sonra bir şekilde futbolu nerdeyse bıraktıktan sonra galatasaray saçma bir şekilde vefalı davranıp tekrar almıştır bu adamı. o konuda bizim yöneticilere de hala kızgınım ama unutmayan galatasaray taraftarı kendisini affetmiş değil. yok hükmündedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın