• 193
    kaan ayhan, kenan karaman, emre çolak, nuri şahin, enes ünal, umut meraş, arda turan, caner erkin, gökhan gönül, şu an adlarını bilmediğim almanya ve çeşitli ülkelerin ikinci liglerinde top koşturan türk oyuncular ve alt yapılardaki çocuklar için savaş çıkmasının muhtemel olduğu dönem olacaktır.

    yeni gelen yabancı kuralı ile birlikte rekabetten yoksun bırakılan türk oyuncuları ve onların menajerleri türk kulüplerinin içinden geçecekler. kulüpleri tam anlamıyla birbirine kırdıracak ondan sonra da ederlerinin en az 2 katı maaşlar alıp kendilerini geliştirmek için kasmayacaklardır.

    galatasaray olarak burada nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda kafam karışık. sattığın kadar al varken örneğin kaan ayhan'a nasıl 6 milyon euro gömeceğiz? eğer sözleşmesi biten türk oyunculara bakacaksak onlarda da kalite yerlerde. bir kaç tane iyi oyuncu var onlar da para peşinde koşacaktır.

    kaos ve stres dolu bir dönem olacak bizim için. eğer alt yapı oyuncularımız kendilerine iyi bakar ve kendilerini geliştirmek için çaba gösterirlerse emin, atalay ve yunus gibi oyuncular elimizi güçlendirebilir. yok onlar da geçmişteki türk oyuncular gibi düşünürlerse vay halimize.

    ekleme: alt yapı oyuncularımıza ali yavuz kol'u, transfer edilmek istenecek oyunculara da cenk tosun'u da eklemek lazım.

    kulüpler bol bol şu aşağıdaki linkten oyuncu bakacaktır.

    https://www.transfermarkt.com.tr/...etail/suche/22315979
App Store'dan indirin Google Play'den alın