• 176
    taraftar açısından çok sancılı geçecek olan dönem. çok ciddi spekülasyonlar yaşanacak, hem taraftar huzursuz edilmeye hem arada birkaç transfer gerçekleştirilmeye çalışılacaktır. yönetimin mevcut pasifliği, başkanın rahatsızlığıyla da alakalı olarak zirveye çıkan eylemsizliği, kulüp içi muhalefetin olası salvoları, organize ancak amatör kötülük tayfasının grubu geriden izlemesi falan hepsi birden kabus gibi günler geçirtecektir.

    transfermarkt sitesindeki listeye göre donk ve mariano'nun sözleşmesi bitmiş olacak. seri ve lemina da kiralık dönemi sona erecek. zaten onyekuru enteresan bir kararla covid-19 rötarına rağmen kulübü tarafından geri çağrılmıştı. her ne kadar umut verici şekilde hemen çalışmalara başlasa da muslera da önümüzdeki sezonun bir kısmını kaçıracak. daha çalışmaya başlamadan, nereye takviye yaparız ya da değiştirebiliriz diye düşünmeden ilk 11'in 6'sıyla ilgili acil çözüm ihtiyacı ortaya çıkıyor.

    bu sezona kadar inatla sadık kalmayı başardığımız finansal fair play anlaşmasının da son yılı sanırım. bir yandan da o kısıtlama var yani başımızda.

    ne diyeyim gerçekten işimiz zor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın