• 830
    saygıdeğer hocam,

    ne zaman babamla tartışsak bana “bizim birbirimize küsmeye hakkımız yok” der. tartışırız, kıyasıya kapışırız ama sarılıp gönlümüzü alırız. babamın bana öğrettiği en güzel şeylerden biri bence bu. benim bir galatasaray ferdi olarak sana da küsmeye hakkım yok. lakin çok dargınım da yazamıyorum da nasıl ifade etsem, galiba kızıyorum sana. ligin ilk yarısındaki ve pandemi dönüşü puan kayıpları hiç sana yakışmıyor hocam. ahmet çalık’tan medet ummak, emin’i oynatmamak, taylan’ı stopere atmak falan üzüyor hocam. bu seneye dair tek beklentim kaldı, akşam trabzonspor’u güzelce bir yenmek ve devamında seri yaparak şampiyonlar ligine katılım hakkı elde etmek. bari bunu yapalım hocam. bu sene şu takımlara şampiyonluğu kaybetmek zaten yeterince üzücü ama ligi 2. ya da 3. bitiremezsek gerçekten çok daha büyük hayal kırıklığı olur.

    önümüzdeki yıl için söylentisi çıkan isimler ise başta arda turan olmak üzere apayrı bir konu. benim kimseye öfkem falan yok da bu adamdan ne bekliyorsun hocam? bize emin’ler, luyindama’lar lazım. bir var bir sakat lemina ve falcao bile çekilmez hal alırken bizim arda ile, yaşını başını almış oyuncular ile ne işimiz var hocam? bunların sadece söylenti olduğuna ve gerçek haber olmadığına inanmak istiyorum hocam.

    pas / pozisyon oyunu oynayacağız diye karşımızda kapanan, sertlik yapıp kontra ile saldıranlara boyun eğdik sahada. o oyun için milyonlarca lira bütçe lazım. yıllarca en güzelini yaptığımız 4-4-2 ile neden benfica / schalke ayarında genç bir kadro kurmuyoruz hocam?

    galatasaraylıyız, birbirimize küsmeye hakkımız yok ama bazı ısrarlardan dönülmeli sanki hocam.

    saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın