resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3589
    evet büyük galatasaraylıdır. evet çok emeği vardır. gelecek tüm yönetimlerde olsun ister ister miyim? kesinlikle isterim. ama kocaman (72 punto ile caps lock açık yazılmış) bir ama, ehil olmadığı konularda görev almadığı sürece.

    abdürrahim albayrak'ı başarılı yapan, insanların kendisine sempati ile bakmasını sağlayan yönü hiçbir zaman kulüp yönetimi, transfer yönetimi olmadı. tam tersi ne zaman bu işlere bakmaya başladı o andan beri kredisini gün gün yiyor. kendisinin olayı futbolcular ile arasındaki ikili iyi ilişki, floryadaki tüm dertleri çözen kişi olmasıydı. bugün yaptığı gibi muslera'ya hergün kelle paça gönderecek, falcao'nun eşinin durumunu falan sormakla görevli olmalıydı.

    biz elimizde tarihi fırsat geçmişken ligue2'den ortasaha takviyesi yapalım, balkanlardan, iskandinavlardan santrfor alalım, polonya'yı takip edelim diyoruz ama abdürrahim albayrak'ın yapabileceği en büyük iş mert hakan'ı getirmek ki getiremedi, olmazsa da panikle irfan can'a 10m euro basmak. bu kadar. gomis, alan, emre akbaba, diagne, onyekuru yarın bir gün kaan ayhan, irfan can...her transfer sezonunun son günü kalp krizi geçirecektim diye ağlamasının, hemen hemen hiçbir transferin kampa yetişememesinin en büyük sebebi de kendisinin bu işleri yapmak için yeterli olmaması. alan kendisinin götürdüğü komisyoncu ile kavga etti bu adam kim diye. böyle rezalet olabilir mi?

    her transfer döneminde skandallar, rezaletler yaşandığı gibi bu dönemde * de yaşanma ihtimali %100dür, tecrübeyle sabit. siz sadece destek hizmetlerinden, insan kaynaklarından sorumlu olması gereken bir isme bunların üstüne başkan yardımcılığı, transfer ve daha bir çok şeyi yüklerseniz olacağı da bu. kendisinin pozisyonu tekrar gözden geçirilmeden galatasaray'ın başarılı olma ihtimali benim gözümde yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın