• 133
    sinirlenmeden tane tane anlatarak başarabildiğim ve kabullendirebildiğim eylem. en sonunda fenerbahçe bir spor kulubüdür cümlesi ile konuşup anlaştığımız noktaların üstesinden gelmeye çalışıyorlar.
    sonrası ise çok daha vahim bir sonuca varıyor. şöyledir efendim:

    fenerli: fenerbahçe zaten bir spor kulubüdür. olaya komple bakmamız gerekiyor.

    ben: evet galatasaray'da spor kulübüdür zaten şu ana dek yalnızca tek branşı* konuştuk. her branş kendince değerlendirilebilir. her spor kulubünün lokomotif branşı vardır.

    fenerli: heh işte mesela biz baskette euroleague bla bla bla (burada sakince onaylayarak dinlenir)

    ben: tabiki harika bir zafer de kazandınız hakkınızdı zaten. basketbolda çok başarılı olduğunuzu düşünüyorum, her spor kulubü her branşta büyük başarılar yakalayamaz bir branşı lokomotifi olmalıdır. bence basketbolda gayet başarılısınız ve futbolda bu branşa göre çok geride kaldınız. bu sebeple olympiakos panathinaikos gibi kulübünüzün lokomotifini basketbol olarak belirleyip devam etmelisiniz. herkes en çok yatırımı, kulübü gururlandıran branşlara yapmalı. başarısız veya vasat olan branşlara* yatırım azaltılarak lokomotif branşını desteklemeniz gerekiyor.

    not: önceki kısımları da detaylı paylaşabilirim entry uzamasın diye anlatmadım. kesin çözüme ulaşan nokta cümlelere sahibim, far görmüş tavşan gibi bırakan cümleler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın