resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9683
    belli ki 5 senede unutulmuş futbol ve futbolcu bilgisi çok zayıf eski hocamız, bu arada çocukken fenerbahçeliymiş kendileri ama iyi profesyonel, allah var. kendisine zamanında kah kızdık, kah sevdik.

    allah razı olsun, 6 ayda mükemmel hocalığıyla bize 3 kupa kazandırdı, buradan 4 ayda bizi şampiyon yapan cevat güler hocamıza da selam olsun. neyse ben kendisini biraz hatırlatmak istiyorum siz sözlük yazarlarımıza mümkünse.

    --- alıntı ---
    melo gelmezse yerine birini bulursak alacağız, bulamazsak elimizde hamit ve selçuk gibi oyuncular var. bilal ve jem de alternatif olacaklar. bilal'in kalitesini herkes biliyor. jem de takım oyuncusu. fizik olarak zayıf görünür ama kemik gibidir. doğru pozisyon alır, top kaybı yapmaz. jem'den ne alacağını bilirsin.

    --- alıntı ---

    evet canım, ligi domine eden bir savaşçı orta sahaya ne ihtiyacın var senin? jem karacan var kemik gibi. bilal kısa zaten hayatı boyunca savaşçı orta saha oynamış. tebrikler, az önce beşiktaş'a uzun zaman sonra ilk şenol güneş'e kariyerindeki ilk şampiyonluğunu hediye ettiniz hocam.

    --- alıntı ---

    forvet almasak da olur ama sayısal olarak bir forvete ihtiyacımız var. bulabilirsek mario gomez tarzı bir oyuncu olacak. bulamazsak; hem alternatif olabilecek hem burak'ı diri tutacak bir oyuncu alacağız.

    --- alıntı ---

    burak yılmaz'ı bizdeyken çok severdim, yanlış anlaşılmasın. ama hocam takım şampiyon olmuş şampiyonlar ligine gitmiş, sen burak'ı düşün takım kimin umurunda? bir de sayısal olarak forvete ihtiyacımız var da ayrı mükemmellikte açıklama gerçekten. hey ki hey hey!

    --- alıntı ---

    biz sabri'yi elde tutup kontrat yenileyerek aynı verimi alabileceğimizi düşünüp sözleşme yeniledik. sabri'nin geçmiş yıllarda arkadaşlarından düşük ücret aldığını düşündük, kendisini onore etmek istedik. sabri'nin haksız eleştirildiğini düşünüyorum. mevkidaşlarından aşağı kalır yanı olmadığını göreceksiniz geçmişe bakınca.

    --- alıntı ---

    işte bu, aradığımız hamza hocamız. sabri sarıoğlu'nu sözleşmesi uzasın diye sol açıkta oynatmıştı hatırlarsanız.

    --- alıntı ---

    herkes umut'u ağzına dolamış, vurup duruyorsunuz çocuğa. tamam şu anda gol atamamış ama attığı goller var.

    --- alıntı ---

    tamam, şu anda gol atamamış ama attığı goller var. hmm... yani genel olarak mı? hani antrenmanda gol attıysa maçta gol atmasına gerek yok mu hocam forvetin? ya da mesela geçen sezon 50 gol atmışsa; forvetin o seneyi komple boş geçip, ısrarla 11'e yazılabiliyor mu?

    --- alıntı ---

    "forvet transferi yapmadım çünkü kubilay, sercan ve mert'e güveniyorum"

    --- alıntı ---

    işte bu sözler, bursaspor'un küme düşme günlerinin başlangıcı oldu.

    bonus:

    https://www.youtube.com/watch?v=Q6USiry7Wrs
App Store'dan indirin Google Play'den alın