resim
Jean Michaël Seri
Takım:Hull City
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.68
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1855
    futbola eğer 1980’ lerin yugoslav futbolu şeklinde bakıyorsanız seri asla size göre bir futbolcu değildir ama artık futbol fizikten önce zeka ile oynanan bir oyun haline geldi.
    seri’ nin sezonun genelinde etkili olmamasının nedeni kendisi değil, seri dahil birçok futbolcuyu doğru kullanamayan, garip oyuncu ve sistem değişikliği ile şampiyonluğu mucizelere bırakan teknik heyettir.
    geçti artık sahaya çıkalım 90 dakika pres yapalım, kafası kesilmiş horozlar gibi saldıralım, nasıl olsa bir şekilde gol atarız mantalitesi. artık avrupa’da iyi takımların teknik kadrolarında, rakip izleme ve analiz etme birimleri var, maç öncesinde rakipte bulunan her oyuncunun dosyası ve video derlemesi bulunuyor, okuyup izleyerek hazırlanıyor takımlar rakiplere.
    önemli olan sizin, benliğinizde kimi kendinize rakip gördüğünüz, ufuk çizginizi nereye çizdiğinizdir.
    seri gibi, topu oyun hareketine göre dağıtan adamlar yeni nesil futbolda önemlidir. gönül isterdi ki şutu da olsun biraz daha diri olsun ama o zaman seri bizde olmazdı. kendisini beğenmeyenlere acilinden 1 adet mehmet topal-selçuk şahin ikilisinden birini vermek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın