resim
Ali Palabıyık
Görev:Eski Hakem
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 992
    hayatımda çok az hakem hakkında eleştiri yapmışımdır. bu sözlükte de bu sebeple galatasaray düşmanısın diye özel mesaj aldığım bile oldu. fener maçında ekşi sözlük'e bakıyorum, tüm fenerliler hakeme yükleniyor. beşiktaş maçında beşiktaşlılar hakeme yükleniyor. bizim maçlarda ise bizim taraftar hakeme yükleniyor. seyirci yorumlarına bakarsak bu hakemler üç büyüklerin hepsine düşman zaten.

    galatasaray lehine de aleyhine de çok hakem hatası olmuştur. ben çoğuna hata diyen biriyim, olabilir diyorum. galatasaray çıksın topunu oynasın hakem hiçbir şey yapamaz diyorum. bunu daha geçen hafta kimseye uygulanmayan bir kural bize uygulandığında bile dedim. kural buysa uyacaksın, dikkat edeceksin hakemin hatası yok dedim.

    bu kadar objektif olmaya çalışan, hakemlerin yanında saf tutan biriyim işte. ama bu arkadaşın kadıköy deplasmanında feghouıli'nin ayağına basılan pozisyona devam demesi benim bile kabul edemeyeceğim bir şey. o hata değildi. en hafif tabirle söylüyorum, taraf tutmasa dahi korktu. ben bu golü burada iptal edemem diye korktu iptal etmesi gerektiğini bile bile. o zaman yapmayacaksın hakemlik. türkiye liginde güvenmediğim, inanmadığım bir tane hakem varsa o da budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın