• 24514
    seneye takımda olması gereken isimler şahsımsa göre şunlardır: muslera,marcao,donk,seri ,(hocamız kendisi çok seviyor ben şahsen daha sert bir isim isterdim ) lemina,onyekuru,saracchi, ve son olarak sekidika.buradan sekidika kiralanmalı.

    şuan toplam maaş yükümüz 45 milton euro ( nzonzi vs çıkarıldı ) mali durumumuza göre çok fazla. buradan bakabilirsiniz:

    https://www.gscimbom.com/...ent59880&slide=0

    buradan hareketle gidecek oyunculardan ortalama 25 milyon euro gibi bir yükten kurtuluyoruz ki mükemmel ötesi. şuanki durumlar sebebiyle seyircili oynanması,sponsorların durumu vs. her şey gri.ne olacak ne gidecek zaman gösterecek ama önlem almalıyız. bu oyunculardan kurtulmak bizi epey rahatlatacak ki içlerinden en üzüldüğüm linnes ve falcao olacak.ama bu rakamları kaldıracak gücümüz yok artık. malum ffp anlaşmamız gereği sattığımız kadar alabiliyoruz.buradan gelebilecek ortalama miktar ise kanımca +30 milyon vs. şimdiden gülen renkdaşlar görür gibiyim ama 15'i luyindama'ya saydım.gerisi ise şu şekilde:

    belhanda - 5
    feg - 3.5
    diagne- 7.5
    linnes - 2.5
    maicon - 3

    tabi ki istediğimiz rakamları alamayabiliriz ama ortalama budur ki luyindamayı satamasak bile elimize 15 milyon euro gibi bir miktar geçirebiliriz. falcao,mariano,babel gibi isimlerden bir gelir elde edeceğimizi sanmıyorum ki kurtulsak bile yeterlidir bize.mevcut yerli oyuncularımızla da marcao luyindama örneğinde olduğu gibi düşük ücretler önermeliyiz.

    olası luyindama satışı sonrası gelecek yabancı sınırı da düşünülerek gideceğimiz yol düşük bonservis bedeli yüksek maaş değil gerekirse belli miktar ama düşük maaşlar olmalı. emre kılınç sağ kanatta nasıl bilmiyorum ama solda onyekuru varken sağa da soso gibi oyun kurucu almalıyız.defansımıza kaan ayhan ,mert çetin gibi isimlere yöneleceğimizi düşünüyorum.sol tarafa defans oynamamız gereken oyunlar için hasan ali gelebilir bir sorunum yok. seneye en kritik mevkiler has ciğersiz bir sağ bek ile presi yapabilecek ve bitiriciliği iyi bir santrafor olacaktır.gerisi için iskeletimiz var.elde edilecek gelir sağ bek + forvete harcanmalıdır ki bunlar da potansiyel oyuncular olmalı ki daha sonradan satabilelim.bu şekilde düzlüğe çıkacağız.artık ismi var diye çok para veremeyiz.adem gibi savaşacak isimlere,başarıya aç isimlere yönelmeliyiz.bu sorunlar çözüldüğünde galatasarayımız yine en büyük favori olacaktır. hep dediğimiz gibi aslolan galatasaray'dır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın