resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 3570
    eğer başka takımlarda olduğu gibi bu futbolcu isyanda şu futbolcu mutsuz diğer futbolcu sözleşmesini alacaklarına karşılık fesih etti gibi haberler yok ise ve kiralık gelen futbolcu bile kendini galatasaray taraftarı gibi hissediyorsa kendisinin burada çok büyük payı vardır. kimbilir maddi olarak kendi cebinden olsa da olmasa da bankalar veya finans kuruluşları ile olan ilişkileri gereği kulübe ne gibi kolaylıklar sağlıyor. hakkını teslim etmemiz gerekli.

    ancaaaakkk 3 haftadır koskoca camia ile resmen alay edilirken, h**** k***** denen görgüsüz şahsiyetsizler kendini bizim kulübüzle muhattap sanıp bizimle aşık atmaya kalkan açıklamalar yapacak cüreti kendisinde bulurken, sahada takım göz göre göre doğranırken ağzını açıp da tek kelime etmemesi olmadı, yakışmadı.

    ayıp ettin başkan bize çok ayıp ettin... ne olurdu sanki o rizeli insan sınıfından çıkmış galatasaray düşmanı mahlukata iki laf etseydin? işlerin mi bozulurdu? memleketinde sana ayıp ettin mi derlerdi? federasyon bütün kurulları ile bize savaş açmış ne kadar tetikçi hakemleri varsa hepsi maçlarımızda belli ki ya başakşehir şampiyon yapılacak ya da trabzon.şampiyonlar liginin elemesine bile gitmemize müsade etmiyorlar. sana tüm devleti karşına al topyekün savaşa git iş hayatını batır diyen yok. ama çık iki kelime konuş be başkan. fatih terim'in canı yok mu? adam laf yetiştirmek birşeyler söyleyebilmek için çırpınıyor ama ceza almamak için artık bir yere kadar konuşabiliyor. hasta yatağında olması gereken mustafa cengiz'i konuşmak zorunda bırakıyorsunuz biriniz de demiyor mu "başkanım biz buradayız". hiç mi vicdanınız sızlamıyor?

    artık varlığını belli etmesi gereken yöneticimizdir. ettiği her türlü hizmet için tekrar teşekkür ediyorum iyi ki var o ayrı mevzu. ama en azından galatasaray düşmanlarına haddini bildirmesi gerekli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın