• 86
    kişisel fikrime göre gelenlerden daha çok gidenlerin önem kazanacağı transfer sezonu olacak. mümkün olduğunca maaş yükünü azaltmak yapılması gereken ilk hamle olacak.

    özellikle şampiyonlar ligine katılamadığımız senaryo sonucunda çok ciddi gelir kaybı yaşanacak. dünya çapında yaşanan pandemi nedeniyle de maçların ne zaman seyircili oynanacağı henüz belli değil. yani hem şampiyonlar liginden hem de stat gelirinden yoksun bir sezon ile karşı karşıya kalabiliriz. kulüplerin pek çoğu zaten teknik iflas durumunda bu nedenle stat, store gelirleri sıcak para sağlayan kulübün nakit akışı konusunda önemli etkileri olan unsurlar.

    transfer döneminde vedalaşılabileceğimiz çok sayıda oyuncu var. ryan babel' den, falcao' ya, onlardan feghouli & belhanda brotherslara kadar. tamamıyla aynı dönem içerisinde yollarımızı ayıramayacağımızı biliyorum. o yüzden bir iki demeden ne kadar fazlasıyla yolları ayırırsak o kadar mutlu oluruz.

    not olarak ekleyeyim şampiyonlar ligine katılamadığımız kötü senaryoda avrupa ligine katılmak dahi sıcak para akışını sağlama noktasında önemli olacak. misal başakşehir 9 milyon avro kazanmış. o yüzden yabana atılmamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın