• 885
    dünya liglerinin yayıncı kuruluşu.

    arap sermayesi beinsports türkiye’ye gelmeden önce dünyanın temiz, en şefkatli, en yürekli ligi iken bir anda bizi bozguna sokmuştur. kaosa sürüklemiştir. eyyam karıştırmış, şampiyon tayinleri yapmıştır.

    ya bırakın bu işleri arkadaş.

    bu şirketin sahibinin “ türkiyede işleri kaosa sürükleyin” diyeceğine inanan varsa bir şey demiyorum ama türkiye yöneticileri için buna ben de katılabilirim evet. yok yılın 11’i falan ayaklarına kaos ortamı yarattılar.

    ancak herkes korsan yayın izlerse kimse kusura bakmasın bu lig dönmez. bu lig dönmezse gelirler düşer.

    gideceklerse gitsinler. ancak gelenler bu fahiş fiyatlara bir son vermeli öncelikle. bu ülkenin gelir durumu belli. kimse iptvlerle uğraşmak istemez. yok yayın geç gelecek, yok yayın gidecek vs.

    bu ülkede futbol aşığı 40 yaş üstü adamların en fazla %10’u iptv muhabbetine koşar onların da büyük kısmı bu iptv kurması etmesi anlamaz, çoluk çocuğuna - eşine dostuna yaptırır.

    fiyatlar yıllık bazda aylık ortalama 90tl civarında. bunun 50-60 bandına çekilmesi lazım. digiturkten beri herkese farklı fiyat politikasının olmaması gerekiyor. ben baskıcı çıktım 80 lira, başkası kabul etti 180 lira olamaz.

    herkes mecburiyetten alıyor. bak netflikşe. herkese net fiyat. paşa çocuğu olsan ya da yırtık dondan çıkar gibi eyyam yapsan değişen bir şey yok.

    gideceklerse güle güle ama bu kadar sorunu firmanın üst yöneticileri vs değil türkiye ayakları yapıyor. helal olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın