• 148
    22 haziran 2020 alanyaspor trabzonspor maçından sonra inancımın tavan yaptığı olay. beyler sizi bilmem ama ben şampiyonluğa düne göre daha çok inanıyorum. trabzon bu maçta galibiyet alsaydı şampiyonluk bitmişti bizim için ama ilahi adalet tecelli etti. maçtan sonra ağaoğlu çıldırıp önüne gelene tekme tokat dalmış. bu da nasıl bir psikolojide olduklarını gösteriyor. bundan sonra seri puan kayıpları olacaktır.

    beyler hadi kendinize gelin allah aşkına! evet tüm şartlar aleyhimize, evet bizi şampiyon yapmayacak bir düzen var, evet gladyatör filmindeki maximus gibi düelloya bıçaklanmış olarak çıkacaz ama biz haklıyız! biz galatasaray’ız. biz fatih terim’in biz bitti demeden bitmez dediği inanmış ruhuz. atın üstünüzden şu karamsarlığı! yedi düvele inat destekleyelim şu takımı. kurtların, çakalların, sırtlanların kapanına kısılmış aslanız şu an. ve hepsini skibbe atacak kudretimiz var.

    hadi sinerji yapalım lan. biz ne imkansız gibi görünen noktalardan alnımızın akıyla çıktık. şimdi neden olmasın? henüz biten ve kaybedilmiş bir savaş yok. önümüzde başakşehir ve trabzon maçları var. onlar puan farkıyla önde olsalar da tir tir titriyorlar eminim.

    şunu da şuraya bırakalım.

    https://m.youtube.com/watch?v=dSXk0qHBe3w
App Store'dan indirin Google Play'den alın