resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 581
    ne kadar güvenilir kaynak bilmiyorum, twitterda böyle bir flood gördüm.

    https://twitter.com/...074534794641409?s=20

    --- alıntı ---

    mert hakan yandaş’a yapılan teklifler:

    fenerbahçe | 5 yıllık sözleşme
    5 yıl için toplam 60 milyon tl maaş.
    10 milyon tl imza parası.

    galatasaray| 3 yıllık sözleşme
    3 yıl için toplam 21 milyon tl maaş
    4 milyon tl imza parası.

    mert hakan, galatasaray’a protokol ücreti yatırım tarihi konusunda sözünüzü tutmadınız dese de galatasaray’a gelip gelmeme konusunda net bir cevap vermemiş.

    4 gündür de telefona çıkmamış.

    oyuncu fenerbahçe’yi tercih etti şu an için. resmi bir imza vs yok. bugün an itibariyle fenerbahçe’yi seçti.

    yarın ne olur.. yaşananlardan sonra kestirilemez.mert hakan, karar değiştirme sebebini para olarak değil güven konusu olarak belirtiyor.

    galatasaray’ın verdiği sözü tutmaması onun güvenini kırmış.

    sonuç olarak fenerbahçe’yi tercih etti.

    --- alıntı ---

    yapılan habere göre protokol parasını yatırmayarak sözümüzü tutmamışız, güven konusu yüzünden fenerbahçeyi seçmiş. bana inandırıcı gelmiyor. eğer gerçekten böyle bir sebepten dolayı suyun öte tarafını tercih ediyorsa çözülemeyecek bir şey değil, ama bu işin bahanesi gibi. sözleşmeler arasında çok büyük farklar var. o sözleşmeyi elinin tersiyle itecek çok fazla futbolcu olduğunu zannetmiyorum bu ülkede. eğer fenerbahçe ile anlaşırsa hayatının geri kalanını garanti altına almış olacak. 5 yıllık bir sözleşme, bizden kazanacağından 39 milyon tl daha fazla para. ek olarak da hemen eline geçicek 6 milyon tl daha fazla imza parası. bu söylenen sözleşme detayları doğruysa kimse oyuncuyu suçlamasın. galatasaray parayı yatırmadı, güvenimi kaybettim mevzusu da işin bahanesi olmuş burada. yine de bekleyip görmek lazım. transferde her an her şey olabilir. fatih terim hala çok istiyorsa mert hakan'ı, bir telefonuna bakar. ama fenerbahçe'nin teklif ettiği sözleşme detaylarına kesinlikle çıkmamalıyız. mevcut protokolü kabul ediyorsa gelsin, belki çok küçük bir iyileştirme yapılabilir.

    edit: eğer bu detaylar doğruysa fenerbahçe mert hakan'a imza parasıyla beraber 5 yıl boyunca her yıl 1.8m € civarında bir para ödemiş olacak. bizim teklifimiz ise 3 yıl boyunca imza parasını da dahil ederek yıllık 1.1m € civarında. uğur karakullukçu aylar önce bizim 1.8m € yıllık ücret ile anlaştığımızı söylemişti. pandemi dönemi sonrası neredeyse takımdaki herkes yıllık ücretinde indirim yaptı, bu indirimler doğal olarak yapılacak yeni transferleri de kapsamak zorundaydı. aslında protokole uymayan biz oluyoruz burada, dediğim gibi eğer bu söylentiler doğruysa, fenerbahçe ise bizim pandemi dönemi öncesi önerdiğimiz paraları önermiş. ben orayı tercih etmesini normal buluyorum. sizlere şöyle bir sorum var, mert hakan'ın yerinde olsanız ne yapardınız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın