resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 4974
    dünyadaki tek forvet olduğu için değil bonservis ödemeden alabileceğin en üst seviye forvet o alındığı için alınmıştır. sakat olduğu halde 10 gol atmış ve 0.63'lük bir ortalama ile oynayan bir adamdan bahsediyoruz. krallıkta birinci sörloth ise 0.70 ve 19 gol ile oynuyor.

    bu rakamlar doğrultusunda bu adamın nasıl başarız olduğunu bana biri açıklayabilir mi, çok merak ediyorum. top sürekli bu adama geldi de sanki o atmadı gibi bir algı var.

    yiğidi öldür ama hakkını yeme derler ya işte o söz tam burada söylenecek bir söz. bu klasta alınabilecek adam için vereilecek en düşüş maaşı veriyoruz ama bu bizim için fazla mı evet fazla. şahsi fikrim gereksizlere o parayı vermektense bu adama vereceksin.

    uygun fiyat, uygun maaş, fazla gol atan topçu hayali kurmayın derim. bu piyasalarda artık çok zor. en ucuz diyeceğiniz sörloth'un bile isteyeceği paraları şimdiden tahmin edebiliyorum.

    falcao yerine babel'i eleştirmenizi öneririm. eleştirelemeyecek kadar iyi olan galatasaray futbolcusu. seneye takımda olması gereken süperstar.

    galatasaray taraftarının en büyük özelliği bir olaydan sonra çığ gibi gerisinin gelmesi. sene şampiyon olsak ve kalan maçlarda oynamasa eminim kimse bunları konuşmayacaktı. biz ne suyun öteki tarafı ne de tinerciler değiliz, en doğruları konuşup en iyisini yapmalıyız.

    şikecilerin, tinercilerin medyasının gazına gelip hemen karalama senaryolarına başlamak bizlik değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın