• 24448
    2019-2020 sezonunu çölde gezen bahtsız bedevi gibi geçirmektedir.

    iki stoperi sakatlık dolayısıyla sezonu kapattı, üstüne kalecisi de hem bu sezonu hem de önümüzdeki sezonun ilk yarısını kapattı. forvetlerinden birisi ligi ilk yarısında formda değildi (kamp ve ilk haftaları kaçırdı). diğer forveti iki kere aynı ağır sakatlığı yaşayıp toplamda 6 ay üstü sakatlandı.

    başkan ameliyat üstüne ameliyat geçiriyor. hoca korona tedavisi görüyor. gak diyene pfdk haftalarca ceza veriyor. sürekli birileri en azından sarı kart cezalısı.

    tüm bunların üstüne, tff ve mhk tüm silahlarıyla üzerine gelip maçlarda doğruyor takımı. takım ne zaman ivmelense yabancı sınırı yaygarası kopuyor.

    bu kadar olağanüstü durum bir araya gelince takımım mevcut konumu çok da yadırganmamalı. şampiyon olmak için sonuna kadar kovalamalıyız ancak olmasak da çok büyük hayal kırıklığına kapılmamalıyız. belli ki zaten şampiyon yapılmak istenen başka bir takım var.

    trabzon’un cezası onanırsa ön eleme ile en kötü şampiyonlar ligine katılmak bizim için iyi bir teselli olacaktır. seneye için ise bu statik/durgun oyunu bertaraf etmek için transferler yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın