resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2132
    hoca, 2017-2018 sezonunun son 4 haftasında maç kadrosuna almaya başlamış, 33. hafta malatyaspor maçının son dakikasında da oyuna almıştır. yine bu sezon içerisinde başlayıp 2018-2019 sezonu yaz kampı boyunca adını sıkça gündeme getirerek formayı vereceğinin sinyallerini vermiştir. işin ilginç tarafı, henüz 11 yaşındayken galatasaray altyapısına kazandırildığı dönem de 3. fatih terim dönemidir. tıpkı şu an ümit beslediğimiz 2000 jenerasyonundaki bir çok oyuncumuz gibi.

    internet çağındayız, bunların üzerinden de öyle asırlar geçmedi. 3-5 kişilik arkadaş gruplarında değil, binlerce kişinin takip ettiği bir platformdayız. bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bir ortamda, interaktif bir şekilde bir çok insanın katılabildiği bir platformda kuyuya taş atmak için bu kadar meyyal olunmamalı.

    galatasaray sözlüğü, “fatih terim nefretini kusma forumu” olarak kullanmak da bıktırdı, usandırdı artık. işin diğer boyutu, bu kadar afaki lakırdıdan sonra sıradan sözlerinizin bile kıymet-i harbiyesi kalmıyor. insanın söylediklerinin bir değeri olmalı. zihnini, fikrini, emeğini bu kadar hor kullanmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın