resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 519
    fenerbahçe'ye giderse bizim adımıza üzülürüm ancak kendisi adına daha çok üzülürüm. mert hakan'ın gelişimini bu sene değil 2-3 senedir takip ediyorum, menemen belediyespor'da iken dahi buralarda isminin geçeceğini belli ediyordu, parlaması biraz geç oldu ancak 2 gs paylaşımı yaptı diye kimseye metin oktay çekmeye de gerek yok. 500 bin - 1 milyon fazla için başarılarımızı uzaktan uzağa izlemeye devam eder.

    kötü performans gösterip ab pasaportu falan olsa yine derim ki başarısız olsa bile yurt dışı yapar ancak o da yok. kendini en fazla uefa avrupa liginde gösterebilir. bekir irtegün, egemen korkmaz, uğur boral falan çok daha büyük başarılar elde etti avrupa'da ama edirne'den çıkınca esameleri okunmadı işte hani yaşı da genç değil oralar için 25 yaşında...

    galatasaray özelini de geçtim defaatle belirttiğim üzere yerli bir futbolcu fatih terim ile çalışabilme imkanı varken başka bir alternatif arıyorsa hele ki bu alternatifi önündeki en az 2-3 sene kaos içinde geçecek camiada arıyorsa kafası yüksek ihtimalle çalışmıyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın