• 24409
    saha içi lider eksikliğini çektiğini düşündüğüm hayat parçalarımdan biri. her dominant takımın net en az bir saha içi lideri olur. muslera'da bu çok net olarak olmasa da, duyulan saygı nedeni ile vardı, şimdi kaptan da gitti. bu yükü falcao çekebilir belki fakat o da çok yeni.

    takımın omurgası olmadan ve saha içi lidersiz bir şekilde kapatacağız sezonu. covid-19 olmasaydı şampiyon kapatırdık ligi eminim, gittikçe güçlenen, otomatikleşen bir oyunumuz vardı, ivmemiz artarken, sakatsızken girdik bu araya. arada marcao gibi oyun kurucularımızdan birini, maçlar başlar başlamaz ise muslera'yı kaybettik.

    bir maaşlı çalışan olarak, tabi ki çıkıp oynayacaklar, tonla para alıyorlar diyorum, diğer tarafım; takım tam zirvedeyken virüs çıktı, marcao gibi oyuna çok büyük katkı veren oyuncumuz, hemen dönüşünde muslera gibi takımın çimentosu çok kötü sakatlandı diyerek kendimi kötüye hazırlıyorum.

    istediği kadar profesyonel olsun, istediği kadar para kazansın, bu oyuncular bir insan ve herşey aleyhlerinde işledi, bu saatten sonra ellerinden gelen mücadeleyi gösterdikten sonra, her netice kabulüm.

    çekiştiğimiz takımlardan biri hazine ve maliye bakanı tarafından açıkça destekleniyor ki o da tek adamın damadı, diğer kulübün başkanı da tek adamın yakın ilişkiler içinde olduğu akrabalığı bulunan birisi.

    farih terim'e karşı "sen de evet diyor musun fatih hocam"dan dolayı olan hırslarını almak için çok büyük bir fırsat, takımın omurgası yok, maçlar seyircisiz, güç onlarda, ligin ilk yarısında çok kötü bir takım izledik, ikinci yarıda öyle bir dokuz hafta oynadık ki tadı damağımızda kaldı.

    bu yüzden ligi nasıl bitirirsek bitirelim, gelecek sezon senden bu oyunun devamını bekliyoruz sayın hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın