• 24406
    şampiyon dahi olsa gelecek sezon revizyona gitmek zorundayız. kadronun maliyeti ile oynadığı futbol arasında ters korelasyon var resmen. nispeten daha genç, makul ücretli ve dinamik bir takım kurulmalı. mevcut kadrodan muslera, luyindama, marcao, lemina ve onyekuru hariç bu standartı sağlayan isim yok denecek kadar az. bu isimlerden ikisinin ise tapusu bizde değil ve almak için luyindama & marcao ikilisinden biri satılmak zorunda kalınabilir.

    kadroda bulunan ya da kiralık giden diagne, maicon, belhanda, feghouli, falcao gibi isimlerden ise mutlaka bonservis geliri elde edilmeli. bu isimlerden gelen para ile sağ bek, orta saha, en az bir forvet, kanat almak durumunda kalacağız. mecburen de bir kısmı kiralık olmak zorunda olacak.

    benim istediğim: shaqiri-kiralık, meunier-bonservissiz, hakan çalhanoğlu, sörloth, lemina ve onyekuru ilk 11 için makul seçenekler. saracchi yerine de daha tecrübeli ve yine boşa çıkacak olan kurzawa düşünülebilir.

    bu sene için ise son iki yıl şampiyon olacağımızdan ne kadar eminsem bu sefer o kadar umutsuzum. yine de galatasaray'ın olduğu yerde her zaman umut vardır diyerek bitirmek isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın