resim
Emre Kılınç
Takım:Samsunspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 201
    nereye imza atarlar bilmem; ama kendisi transfer sürecini mert hakan yanadaş'dan kat kat iyi yönetti. ne sürekli likemış, instaymış falan abuk subuk gündeme geldi, ne de öne çıktı. bunu belirttikten sonra söylemek istediğim nokta; normal şartlarda mert hakan yandaş gerçekten potansiyelli bir orta saha. teknik, pasları iyi ve güçlü. yere sağlam basıyor, adamı sırtına alabiliyor. bunlar tamam; ama türkiye ligi'nin bugı hızlı ve driplingçi kanat oyuncusu. üstüne skokrerse tadından yenmez. babelli takım ile karantina öncesi onyekuru'lu takımın arasındaki fark bu mesela. ya da fenerbahçe'nin garry rodrigues de dahil böyle bir adamı bulamaması da yaşananlarda etken.

    mert hakan'ın yerini doldurmak bence daha basit türkiye'de. ekstra işler yapan ortasaha+zayıf kanat denklemindense hızlı kanat+orta üstü orta saha daha işe yarar. premier lig için bunu söylemek nispeten zor. adama traore örneği var;kanat özellikleri yanında güç de katınca sezonun yıldızı oldu; çünkü sertlikten kasaplık anlayan türk hocalarından daha farklı bir sertlik anlayışı var o ligde. vücut vücuda mücadelede ayakta kalmak önemli.

    fazla dağıtmak istemiyorum; bence fenerbahçe'nin mert hakan yandaş'dan çok emre kılınç'a ihtiyacı var. eğer biz de şampiyonlar ligi'ne gidemezsek öncelikle emre kılınç'ın alınmasını tercih ederim. yine de şu anda gaza gelmenin manası yok; ikisi de gelebilir, ikisi de gelmeyebilir, sadece biri de gelebilir. çok erken ve gereksiz bir linç atmosferi var sanki mert hakan'a karşı. max kruse'yi kaçıran kaos ortamını, fatih terim'in çalıştırdığı bir takıma tercih eden futbolcunun bence gelmemesinde fayda var zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın