• 44
    kocaman kocaman bütçeler, kulüp ekonomisini derinden sarsacak yatırımlar, uçuk kaçık yıldızlar vesaire istiyorsam namerdim. tek isteğim doğru yönetilen bir düzen yahu, dü-zen.

    galatasaray tarihinin bayrak sporcularından olan, yeri ve zamanı geldiğinde bu kulüp için her daim fedakarlıkta bulunmuş ışıl alben'e ayıp edilmesin mesela. veya galatasaray kadın basketbol takımı 50b dolar yüzünden transfer yapamama durumuyla karşı karşıya kalmasın. 50b dolar; bir kulüp başkanının oğlunun kulübe kitlediği birkaç gecelik otel masrafı, belki de eskort ücreti (?) bu kulüp kimlere milyon euro'ları bağladı anasını satayım, 50b dolar ne ki allah aşkına. öte yandan, galatasaray esports takımı oyuncularına maaş ödemesi yapılmadığı için galatasaray esports takımı şampiyonluk ligi kategorisinden şutlan(a)masın örneğin. kendi dalında kulübümüzün en başarılı takımı olan galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı sürüncemede bırakılmasın.

    görüşüm net; bu şubeler var olmaya devam edecekse ya doğru yönetilerek yaşatılsın, ya da kapatılsın çünkü galatasaray arması bu atıllığı, bu pasifliği hak etmiyor.

    en kıymetli ilgiyi hak etse de her zaman üvey evlat muamelesi gören, galatasaray'ın yüz akı şubeleri.

    hay sizin komisyon aşkınıza, hay sizin menajerlik ilişkilerinize, hay sizin doymak bilmez para sevdanıza...
App Store'dan indirin Google Play'den alın